ledschermen.nl
is onderdeel van free-d-sign

Al ruim 20 jaar ontwerpt, produceert en monteert signbedrijf Free-D-Sign uit het Noordhollandse Warmenhuizen alle vormen van binnen- en buitenreclame. Veelvuldige vraag bij klanten resulteerde in 2017 in www.autobestickering.nl en in 2018 in www.ledschermen.nl. Luisteren naar je klanten, het hen zo makkelijk mogelijk maken door snel en adequaat te handelen en de beste kwaliteit te leveren. Daar gaat het om!

ledschermen huren
huizen
Eigenaar
Raymond Zutt

Hoi Ik ben Raymond, oprichter van ledschermen.nl. Mijn grote passie voor ledschermen is jaren geleden ontstaan door ons motto: reclame maken doe je nooit teveel.

Ik ben enorm trots dat ons solide team iedere week de scherm weer wegzet en we altijd weer fantastische reacties krijgen van onze klanten.

Verkoop binnendienst / planner
donnie muller

Weet, door zijn jarenlange ervaring als technisch monteur, als geen ander hoe projecten aan te pakken.Hoe je van een tennistalent, die in de top van Nederland mee draaide, terecht komt op de binnendienst van ledschermen.nl? De 29-jarige Donnie heeft geen idee. Het is echter wel zijn verhaal. Een mooi verhaal. Dat zeker. 

Na het ROC van Amsterdam (opleiding Art en Design / mediavormgever) volgde een korte carrière in de IT, om al snel het roer om te gooien om bij ledschermen.nl aan de slag te gaan.

Verkoop binnendienst
selina vis

Al acht jaar hét aanspreekpunt en dé vraagbaak voor iedereen die ook maar iets wil weten.Op papier is haar functieomschrijving ´Verkoopmedewerker Binnendienst´. In praktijk past ‘Alleskunner’ of ´Manus van alles´ veel beter. De 40-jarige Selina uit Winkel, met Friese én Brabantse roots, deed een studie tot 3D vormgever, maar rolde na de opleiding ´Reclame- en presentatietechnieken´ een signbedrijf binnen en bleef hier bij ledschermen.nl plakken.

Studio / vormgeving
ewout bos

Vormgeven is zeg maar echt zijn ding. Het is zijn vak. Hij heeft het geleerd op het Grafisch Lyceum, ging naar de St. Joost kunstacademie en de Fotofactory. Van een schets op de tekentafel tot de bestickering op de auto. Het ontwerp komt tot leven. En dat is echt het allerleukste wat er is. Aldus de 29-jarige vormgever Ewout uit Warmenhuizen. 

Alhoewel… Fotograferen is zeg maar toch ook wel zijn ding. En dan geen digitale fotografie. Niets spannends aan. Neen, het aloude vakwerk. Het echte werk, dat is pas mooi. Een eigen doka staat dan ook hoog op zijn verlanglijstje.

Studio / Vormgever
bas jongkind

Volgens eigen zeggen is hij ‘van de huisstijlen’. Een branding van A tot en met Z ontwikkelen. Van niets tot resultaat. Dat vindt de 29-jarige vormgever Bas prachtig.

Hij stuitte bij toeval op de opleiding aan het Grafisch Lyceum, maar wist direct dat hij helemaal op zijn plek zat. Van de ideeën in zijn hoofd kon hij iets tastbaars maken, en daar werd hij blij van. En nog steeds.

Is hij niet met zijn werk bezig, dan geniet de Alkmaarder samen met vrouw Eelkje van alles wat er om hen heen gebeurt en op hun pad komt. Gewoon omdat het kan.

wij regelen het samen zonder teveel poespas

naast een flinke dosis advies, staat er ook altijd koffie voor je klaar '-)